Bugün, 18 Haziran 2024 Salı

Toç Bir – Sen Isparta Şubesi; Yoluna Emin Adımlarla Devam Ediyor…

Toç Bir – Sen Isparta Şubesi; Yoluna Emin Adımlarla Devam Ediyor…

ISPARTA 14.06.2024 17:39:00 0
Toç Bir – Sen Isparta Şubesi;  Yoluna Emin Adımlarla Devam Ediyor…

Kısa adı TOÇ BİR – SEN olan Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası Isparta Şubesinin Haziran ayı İl Divan Toplantısını Şube Başkanı Mehmet Kobuk Başkanlığında gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz gün Orman Bölge Müdürlüğü tesislerinde yapılan toplantıya, Toç Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk ve Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulunun yanı sıra işyeri temsilcileri katıldı. 

BAŞKAN KOBUK; “BAŞARIMIZI EKİP 

RUHU İLE ÇALIŞMAYA BORÇLUYUZ” 

Toplantıda bir konuşma yapan Şube Başkanı Mehmet Kobuk, sendikal çalışmalar hakkında bilgiler vererek Isparta’daki sendikal faaliyetlerin başarısında il yönetiminden üyelere kadar ekip ruhu ile gayretli çalışması neticesinde herkesin emeğinin olduğunu ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

“HER YIL OLDUĞU GİBİ BU 

YILDA YETKİLİ SENDİKAYIZ”

Başkan Kobuk, ücret sendikacılığı değil, hizmet sendikacılığını yeniden tanımlayan, söylem değil, eylem sendikacılığı yaptıklarını ve bu konuda sendikal bir duruş ortaya koyduklarını vurgulayarak, her yıl olduğu gibi bu yılda yine ‘Yetkili Sendika’ olduklarını söyleyerek; “Bizler Toç Bir – Sen olarak, Memur – Sen Konfederasyonu ve Tarım Orman hizmet kolu olarak bu yılda yetkili sendika olmuş bulunmaktayız. Bu bağlamda sendikamız 4 dönem Toplu Sözleşme  surecini çok iyi yöneterek çok değerli kazanımlarla sonuçlandırmıştır” dedi. 

“YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA

İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ” 

Toç Bir – Sen olarak tarım orman çalışanlarını her platform da olduğu gibi toplu sözleşme masasında da haklarını sonuna kadar savunan haykıran gür sesi dikleşmeden dik duran onurlu duruşu olmayı sürdürdüklerini ve sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Mehmet Kobuk; “Sendikamız, bu konuda yolana emin adımlarla ilerlemektedir ve ilerlemeye devam edecektir” dedi. 

TOÇ BİR – SEN ISPARTA ŞUBESİ HAZİRAN AYI 

DİVAN TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 

 

 

 


Salı 32.1 ° / 17.5 °
Çarşamba 31.7 ° / 17.9 °
Perşembe 33.2 ° / 18.6 °