Bugün, 29 Haziran 2024 Cumartesi

TRT Sanatçıları Şehir Konserleri; 27 Haziran’da Isparta’da

TRT Sanatçıları Şehir Konserleri; 27 Haziran’da Isparta’da

ISPARTA 25.06.2024 13:06:00 0
TRT Sanatçıları Şehir Konserleri;  27 Haziran’da Isparta’da

TRT Radyo Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen ‘TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’ tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Kayseri ve Van’da düzenlenen konserlerin bu seferki durağı Isparta olacak.  

TRT SANATÇILARI ŞEHİR 

KONSERLERİ ISPARTA’DA…

Milli Kültürün sürdürülmesine ve gelişimine katkı sağlaması, ülkemizin değerlerini, tarihini, kültürünü, gücünü ve sesini yansıtmak amacı ve vizyonu çerçevesinde, yurt genelinde belirlenen şehirlerde konserler veren TRT Radyo Dairesi Başkanlığı TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’ni yeniden başlattı.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ SANATÇILAR, 

UNUTULMAZ ESERLER…

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında başlayan ve her hafta farklı bir şehirde düzenlenen konserlerde; Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Çoksesli Müzikler Müdürlüğü uhdesinde görevli profesyonel Radyo Sanatçıları sahne alıyor. 

Solist ve Koristlerden oluşan yaklaşık 30 kişilik dev kadro birbirinden güzel türkü ve şarkıları seslendirirken, bu eşsiz programlar TRT Müzik, TRT Türkü ve TRT Nağme’den de aynı anda orta yayınla canlı olarak izleyici ve dinleyiciye aktarılıyor. 

27 HAZİRAN’DA ISPARTA VALİLİK ÖNÜNDE…

Isparta’daki ‘TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’ programı 27 Haziran 2024 Perşembe günü Isparta Valiliği önü 5 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında 21.00 – 22.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Halka açık ücretsiz olacak olan konser programında solist olarak Özlem Ünger, Ezgi Azizoğlu, Ünal Sofuoğlu, Tuğba Ger, Hüseyin Balcı, Tuncay Kemertaş, Ayfer Er, Esra İçöz, Nevra Günay ve Suat Erdil’in yer alması bekleniyor. 


Cumartesi 29.6 ° / 18.6 °
Pazar 26.8 ° / 16 °
Pazartesi 27.6 ° / 15 °