Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Gül Festivali’nden; TANITIM STANDI

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Gül Festivali’nden; TANITIM STANDI

ISPARTA 1.06.2024 23:37:00 0
Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Gül Festivali’nden;  TANITIM  STANDI

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Isparta Gül Festivali etkinlikleri kapsamında 113. Caddede Tanıtım ve Kermes Standı açıldı. Söz konusu stand festival boyunca açık kalacak. 

Gerek Isparta’da gerek Türkiye’de yaptığı çalışmalarla takdir toplayan ve büyük beğeni kazanan Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi dün başlayan Isparta Uluslararası Gül Festivali etkinlikleri çerçevesinde stand açtı. Söz konusu standı ziyaret edenlere hem Beyazay tanıtım broşürleri veriliyor hem de çeşitli kozmetik ve tedavi ürünleri satılıyor. 

ISPARTA BEYAZAY’DAN

TANITIM STANDI

Isparta’nın dünyaca ünlü meşhur ürünü olan Gül’ün Festivali dün başladı. Isparta Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilen festival 31 Mayıs – 2 Haziran 2024 tarihlerinde yani Pazar güne kadar devam edecek. Belediye, festival kutlamaları ve etkinlikleri çerçevesinde 113. Cadde üzeri ve Isparta Meydan AVM önünde çeşit kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına stand açma imkanı verdi. Bu doğrultuda, Cumhuriyet Caddesi Isparta Meydan AVM önünde Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi tarafından tanıtım ve kermes standı açıldı. Standda, Beyazay Derneği Isparta Şubesi yöneticilerinin yanı sıra Beyazay Gönüllüleri görev aldı. Kozmetik ve tedavi ürünlerinin satışının yapıldığı stand, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

BAŞKAN TÜLCAN; “HEM FESTİVALİMİZE 

VE STANDIMIZA BEKLİYORUZ”

Belediye Başkanlığına kendilerine sunduğu bu stand imkanından dolayı teşekkür eden Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan, hem festival etkinliklerine hem açmış oldukları standa herkesi beklediklerini söyledi. 

“STANDDAN ELDE EDİLECEK GELİR PROJELERİMİZİN 

HAYATA GEÇİRİLMESİNDE KULLANILACAK”

Söz konusu mekanda standın festival boyunca açık olacağını vurgulayan Başkan Tülcan; “Başta engellilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza yardım etmek için var olan Türkiye Beyazay Derneği çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Derneğimizin Isparta Şubesi olarak bu anlamda gönüllülerimizle, hanım kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz. Bu doğrultuda Isparta Gül Festivalimiz kapsamında Cumhuriyet Caddesi Isparta Meydan AVM önünde açmış olduğumuz standımıza sizde katılın ve engellilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesinde sizin de tuzunuz bulunsun” dedi.

“EMEĞİ GEÇENLERDEN

ALLAH RAZI OLSUN”

Başkan Tülcan, söz konusu standın açılmasına vesile olan başta Isparta Belediye Başkanlığına ile standda görev alan yönetim kurulu ve Beyazay Gönüllülerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.


Çarşamba 33.9 ° / 20.5 °
Perşembe 32.4 ° / 19.6 °
Cuma 32.8 ° / 18.1 °