Bugün, 2 Temmuz 2024 Salı

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi’nden; TÜGVA’ya Ziyaret

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi’nden; TÜGVA’ya Ziyaret

ISPARTA 28.06.2024 09:57:00 0
Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi’nden;  TÜGVA’ya Ziyaret

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan ve Yönetim Kurulu üyeleri TÜGVA Isparta Temsilcisi Furkan Tülü’yü iyaret ederek, her türlü işbirliği konusunda görüş birliğine vardılar. 

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan ve Şube Başkan Vekili Yunus Özler ile Proje Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Semra Çöl, dün kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı Isparta Temsilciliğine bir ziyarette bulundular.

TÜLCAN; “BİR ANLAMDA AYNI 

KULVARDA HİZMET VERİYORUZ” 

Dün saat 18.00’de gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan, Beyazay Derneğinin Kamu Yararına Çalışan bir dernek olduğunu belirterek, gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında TÜGVA Isparta Temsilcisi Furkan Tülü’yü bilgiler verdi ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, Beyazay Derneği Isparta Şubesi tarafından gerçekleştirilen proje ve çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

TÜLÜ; “BEYAZAY İLE GÜZEL İŞBİRLİKLERİ 

YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA Isparta Temsilcisi Furkan Tülü de ziyarette yaptığı konuşmasında, Beyazay Derneğinin engellilere hizmet eden bir dernek olduğunu ve yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, çalışmalarında tüm Beyazay ailesine başarılar dileyerek, Beyazay Derneği ile güzel işbirlikleri yapacaklarına inandığını söyledi. 

TÜRKİYE BEYAZAY DERNEĞİ ISPARTA ŞUBESİ’NİN

TÜGVA ISPARTA TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 


Salı 30 ° / 16.3 °
Çarşamba 33.3 ° / 18.4 °
Perşembe 26.8 ° / 15.8 °