Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

Türkiye Futbol Federasyonu’nda İstifa Depremi; Görevden mi Alındı? İstifa mı Etti?

Türkiye Futbol Federasyonu’nda İstifa Depremi; Görevden mi Alındı? İstifa mı Etti?

ISPARTA 16.10.2024 18:24:00 0
Türkiye Futbol Federasyonu’nda İstifa Depremi;  Görevden mi Alındı?  İstifa mı Etti?

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Başkanvekili Lale Cander ‘Gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim’ açıklaması yaparken, TFF’den yapılan açıklamada ise ‘Lale Cander'in görülen lüzum üzerine tüm görevleri alınmıştır” denildi. 

Flaş! Flaş! TFF'de Hacıosmanoğlu istifası. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile TFF Başkanvekili Lale Cander arasındaki büyük kriz istifa getirdi.

CANDER; “GÖRDÜĞÜM LÜZUM 

ÜZERİNE İSTİFA EDİYORUM” 

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Cander yaptığı açıklamada, "Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, ayrıca sponsorluk ve pazarlamadan sorumluluk görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm." ifadelerini kullandı. Lale Cander'in TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüş ayrılıkları yaşadığı için istifa ettiği öğrenildi. Başkanvekili Lale Cander, görevlerinden istifa ederken yönetim kurulu üyeliğine ise devam edecek.

TFF; “LALE CANDER'İN GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERİNE TÜM GÖREVLERİ 

ALINMIŞ OLUP, TFF YÖNETİM KURULU TARAFINDAN İSTİFASI İSTENMİŞTİR”

Türkiye Futbol Federasyonu ise resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; “Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander'in görülen lüzum üzerine tüm görevleri alınmış olup, TFF Yönetim Kurulu tarafından istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. 


Cuma 13.4 ° / 1.9 °
Cumartesi 12.6 ° / 1 °
Pazar 15.5 ° / 3.2 °