Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Yaptığımız İşin İçine Mutlaka Sevgiyi Katmalıyız

Yaptığımız İşin İçine Mutlaka Sevgiyi Katmalıyız

ISPARTA 4.09.2024 17:39:00 0
Yaptığımız İşin İçine  Mutlaka Sevgiyi Katmalıyız

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde, Isparta Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Başkanlığı Deneyim Paylaşım Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında düzenlendi. Toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki heyet Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. 

Ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, teşkilatlar, ilçe, belde belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri eşlik etti. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, genel merkez yöneticileri, Aksaray, Niğde, Karabük Belediye Başkanları ve ekiplerini şehirde misafir etmekten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Yapılan bu tür toplantıların, belediye başkanları olarak ufuklarını açtığını aktaran Başkan Başdeğirmen, yeni ve uygulanmış projeleri yerinde görmenin değerli olduğunu belirtti. Başdeğirmen, “Bizler bu güzellikleri birbirimizle paylaşmak için sizlerin yapmış olduğu tecrübe paylaşım programlarından dolayı memnuniyetimi belirtmek istiyorum. 

Sayın genel başkan yardımcım ülkede 20 yıl büyükşehir belediye başkanlığı yapan, milletvekilliği yapan, karayollarında yıllarca hizmet veren bir abimiz olarak sizlerin görüş ve tecrübeleri bizim için çok değerli. Bize vermiş olduğunuz öneriler, şehri gezerken yapılmasını düşündüğünüz şeyleri söylemeniz bizim için çok önemli. Tecrübelerinizden istifade ederek amacımız Isparta’mızı bugünkü seviyesinden çok daha güzel bir yere taşımak. Memleketimizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak belediye başkanları olarak bizlerin en önemli görevleri. Buradaki 3 belediye başkanımızla da daha sonraki günlerde de bir araya gelerek illerimizde yapılan çalışmaları, güzellikleri görerek daha iyi şeyler yapmak için mücadelemize devam edeceğiz” görüşlerinde bulundu. Şehrin gelişiminin, dışarıdaki vatandaşların belli zaman aralıklarıyla geldiklerinde daha iyi görebildiğine değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bizlerde vatandaşlarımızdan şehirlerimizin gelişimine yönelik güzel sözlerini duydukça mutlu oluyoruz. 

Böyle bir çalışmayı yaptığınız bizlere verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız için gecemizi gündüzümüze katarak gönül belediyeciliği yapmak için Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği talimatlar doğrultusunda hizmetlerimize devam ediyoruz. İnşallah daha güzellerini yapmak için gayret içinde olmayı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu. Bu toplantıların öneminden bahseden AK Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, toplantılarda belediye başkanlarının ve ekiplerinin yatırımları yerinde inceleme fırsatı bulduğunu, karşılıklı deneyim paylaşımı gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılmaz, “Bu çalışmalar güzel bir sonuç verecektir. Belediye başkanlığı zor bir görev. 

Yaptığımız bu göreve mutlaka sevgiyi koymalıyız. Bu işi severek yapmalıyız, hizmet ettiğimiz şehrin yaşayanlarına da sevgi ve şefkat aktarımı içinde olmamız vatandaşlarımız tarafından bizlerden bekleniyor. Şehir halkı belediye başkanından güler yüz bir tebessüm ve sevgi bekliyor.” dedi. Ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki heyet, Isparta Belediyesi tarafından yapılan ve projesi devam eden çalışmaları sahada inceledi.


Pazartesi 23.7 ° / 12.7 °
Salı 23.1 ° / 13.4 °
Çarşamba 23.9 ° / 13.6 °