Bugün, 6 Ekim 2024 Pazar

Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başlayan Ayaz Kardeşler’den; Yemekli Açılış

Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başlayan Ayaz Kardeşler’den; Yemekli Açılış

ISPARTA 3.10.2024 19:08:00 0
Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başlayan Ayaz Kardeşler’den;  Yemekli Açılış

HABER: Yunus ÖZLER 

Isparta’nın tanınmış iş insanlarından olan Ayaz Kardeşler (Mehmet Ali ve Süleyman Ayaz) Ford Auto Servis Yedek Parça İşyerlerini yeni yerinde ve yeni bir konsept ile hizmete sunmaları adına düzenledikleri yemek büyük ilgi gördü. 

Yıllardır Yeni Sanayi Sitesinde hizmet vermekte olan ve müstecirliğini Mehmet Ali Ayaz ile Süleyman Ayaz’ın yaptığı Ford Auto Servis Yedek Parça İşyeri ve Tamirhanesi geçtiğimiz aylarda yeni adresi olan Sanayi Mahallesi 3236 Sok. No.54 adresine taşınarak burada hizmet vermeye başlamıştı. 

AYAZ KARDEŞLERDEN AÇILIŞ 

ONURUNA YEMEK İKRAMI 

İşletmeciler Mehmet Ali Ayaz ve Süleyman Ayaz, yeni bir adres yeni bir mekan ve yeni bir konsept olarak hizmet vermeye başladıkları işyeri önünde bugün yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı bir organizasyonla yemek ikramında bulundular. Ayaz kardeşlerin yemek ikramı davetliler ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

DİLEKLERİNİ SUNDULAR 

Davetlilere bizzat işyeri girişinde karşılayan Ford Auto Servis Yedek Parça İşyeri ve Tamirhanesi işletmecileri Mehmet Ali Ayaz ve Süleyman Ayaz, tüm davetlilerle tek tek ilgilenerek onlarla tokalaştılar. Davetliler de Ayaz Kardeşlere yeni işyerlerinin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular. 

“TEŞEKKÜR EDERİZ” 

Ayaz Kardeşler Mehmet Ali Ayaz ve Süleyman Ayaz da, yemeğe katılan tüm davetlilere katılımlarından ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ettiler. 

 


Pazar 25.7 ° / 12.3 °
Pazartesi 24.7 ° / 11.8 °
Salı 26 ° / 12 °