Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

Yeşil – Pembeli Ekip Bugün İskenderunspor ile Karşılaşacak; Ispartaspor KRİTİK Virajda!

Yeşil – Pembeli Ekip Bugün İskenderunspor ile Karşılaşacak; Ispartaspor KRİTİK Virajda!

ISPARTA 20.10.2024 10:18:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip Bugün İskenderunspor ile Karşılaşacak;  Ispartaspor  KRİTİK  Virajda!

Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde son derece önemli ve bir o kadar da kritik maça çıkıyor. Bu sezon ligi çok kötü bir başlangıç yapan ve kötü sonuçlarını devam ettiren Ispartaspor, küme düşme potasına düşmemek için bu maçı mutlak kazanmak zorunda. Isparta Atatürk Stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak. 

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligde zor günleri geride bırakarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Yeşil – Pembeli ekip, ligin 8. Haftasında bugün sahasında grupta Play – Off mücadelesi veren İskenderunspor ile karşılaşacak. Ispartaspor, bugün oynayacağı İskenderunspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak tesislerinde kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

ISPARTASPOR

KRİTİK VİRAJDA

Ligde oynadığı 7 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet alabilen ve 5 puanla küme düşme potasının iki basamak üstünde bulunan Yeşil – Pembeliler için hayati önem taşıyan karşılaşma bugün Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak.

MAÇIN HAKEMİ

ANKARA BÖLGESİNDEN

Ispartaspor’un bugün kendi sahasında oynayacağı İskenderunspor maçında görev yapacak olan hakemler de belli oldu. Buna göre; karşılaşmanın hakemi Ankara Bölgesinden. Maçı Klasman Hakemi Burak Demirkıran yönetecek. Demirkıran’ın Yardımcıları ise Recep Güneş ve Turan Çelik yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Taner Tuncer. 


Salı 13.3 ° / 2.6 °
Çarşamba 16.2 ° / 2.4 °
Perşembe 17.8 ° / 3.1 °