Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Yeşil – Pembeli Ekip, Bugünkü Maçta Kaderini Belirleyecek; Ispartaspor Kader Maçına Çıkıyor

Yeşil – Pembeli Ekip, Bugünkü Maçta Kaderini Belirleyecek; Ispartaspor Kader Maçına Çıkıyor

ISPARTA 22.09.2024 14:25:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip, Bugünkü Maçta Kaderini Belirleyecek;  Ispartaspor Kader  Maçına Çıkıyor

2. Lig Beyaz Grupta küme düşme potasında yer alan Ispartaspor, bugün Sarıyer takımı ile kendi saha ve seyircisi önünde son derece kritik öneme sahip bir maça çıkacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet. Zira, bu maç hem takımın ligdeki gidişatının bundan sonra ne olacağını, hem de Teknik Direktör Fuat Buruk’un görevinin devam edip etmeyeceğini belirleyecek. Atatürk Stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak. 

2. Lig Beyaz Grupta 4. Hafta maçları bugün yapılacak maçlarla tamamlanacak. Ligde son üç haftada aldığı kötü sonuçlar nedeniyle küme düşme potasında yer alan ve bugünkü maçı kazanarak son sıralardan kurtulmak isteyen Ispartaspor, bugün Sarıyer ile son derece zorlu bir maça çıkacak. Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçta adeta kaderini belirleyecek. Ya kazanarak kötü gidişatına son verecek ya da küme düşme potasında kalarak taraftarlarını kahretmeye devam edecek. Bugünkü maç, Takımı maçlara hazırlayan ve şuana kadar sadece 1 puan toplayabilen Teknik Direktör Fuat Buruk’un da takımdaki geleceği açısından son derece büyük önem taşıyor. 

MAĞLUBİYETE 

TAHAMMÜL KALMADI! 

Bilindiği gibi grupta 4. sırada bulunan Ispartaspor, geçtiğimiz hafta grupta deplasmanda Altınordu takımına 2 – 0 mağlup olmuş ve altın değerinde üç puan kaybetmişti. Rakip Sarıyer ise grubun şampiyonluk adaylarından Kepezspor ile 1 – 1 berabere kalmıştı. 

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Ligin ilk üç haftasında oynadığı 3 maçta 0 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 1 puanı bulunan Ispartaspor, küme düşme potası içinde uzaklaşması için bugünkü maçı mutlak suretle kazanması gerekiyor. Yeşil – Pembeli ekip puan kaybında ise sondan ikinci sırada kalmaya devam edecek.

MAÇI ERDEM

DEMİŞTAŞ YÖNETECEK

Bugün saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadında başlayacak olan Ispartaspor – Sarıyer maçını Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Erdem Demirtaş yönetecek. Demirtaş’ın Yardımcılıklarını ise Mehmet Pekmezci ve Niyazi Atakan Ataseven yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Erhan Kaya.


Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °