Yeşil – Pembeli Ekip Ligde İlk Galibiyetini Aldı; Ispartaspor PALAZlandı

Yeşil – Pembeli Ekip Ligde İlk Galibiyetini Aldı;  Ispartaspor PALAZlandı

Yeşil – Pembeli Ekip Ligde İlk Galibiyetini Aldı; Ispartaspor PALAZlandı

Haftalardır gerek oynadığı kötü futbol ve gerekse aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını adeta kahreden Ispartaspor, nihayet sezon başından bu yana en kaliteli futbolunu oynadı ve rakibi İnegölspor’u 2 – 1 mağlup ederek hem puan hem moral kazandı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Yiğithan Güveli ve Kubilay Yılmaz kaydetti. 

2. Lig Beyaz Grubun 6. Haftasında Ispartaspor için alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Ispartaspor evinde İnegölspor’u 2 – 1 yenerek hem ligin başından bu yana ilk galibiyetini aldı aldı hem de 6 hafta sonra kazandı.

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ

KENDİNİ GÖSTERDİ

Ispartaspor bugün Isparta Atatürk Stadında İnegölspor takımıyla karşılaştı. Saat 19.00’da başlayan karşılaşmayı protokol üyeleri ve yaklaşık 6 bin dolayında taraftar izledi.

ESKİ ISPARTASPOR GİTTİ,

YENİ ISPARTASPOR GELDİ

Maça hızlı başlayan Yeşil – Pembeli ekipte o kadar büyük bir değişiklik olduğu görüldü ki, daha önceki maçlarda sahada adeta yürünen ve tel tel dökülen takım bugünkü maçta oyunu rakip sahaya yıkan, ileride basan, sağlam ortalarla sürekli golü düşünen bir takım hüviyeti ortaya koydu. Bu da hafta içinde göreve getirilen Teknik Direktör Koray Palaz’ın futbolcular üzerindeki etkisi ve oyuna olumlu yönde etki eden dokunuşunu ortaya koyda. 

3 PUANI GETİREN GOLLER

BERKE, HÜSEYİN VE BURAK’TAN

Ispartaspor, maçın hemen hemen tamamında rakibine göre etkili ve üstün bir futbol ortaya koydu. Yeşil – Pembeli ekibe altın değerindeki 3 puanı getiren golleri maçın 19. Yiğithan Güveli ve 44. Dakikada takımın golcüsü Kubilay Yılmaz attı.

MAÇIN YILDIZI 

YİĞİTHAN GÜVELİ OLDU 

Bugünkü maçta, Stoper Yiğithan Güveli gerek defansta rakibin ataklarını kesme konusundaki performansı gerekse attığı gol ile maçın yıldızı oldu. Yeşil – Pembeli ekip uzun süre 2 – 0 önde götürdüğü maçı, karşılaşmanın son uzatma dakikasında (90+5) yediği golle, çok ihtiyacı olduğu averajını düzeltme imkanından yararlanamadı. Maç 2 – 0 bitseydi Yeşil – Pembeli ekibin eksi 6 olan averajı ekiş 4’e kadar inecekti ama olmadı. 

BİR BASAMAK YÜKSELDİ

Haftaya 2 puanla 16. Sırada giren Ispartaspor bugünkü galibiyetle puan durumunda iki basamak yükselerek 5 puanla 14. Sıraya yükselerek haftalardır içinde bulunduğu küme düşme potasından çıktı.  Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçta ‘mükemmel’ oynamadı ancak ‘iyi’ oynadı. 

KEPEZSPOR

DEPLASMANINA

GİDECEK

Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde 6. Haftayı 2 – 1’lik İnegölspor galibiyetiyle kapatarak 2 olan puanını 5’e çıkaran Ispartaspor, 12 Ekim’de deplasmanda kendisi ile aynı puana sahip ve kendisinin bir puan üstünde bulunan Antalya ekibi Kepezspor deplasmanına gidecek. Yeşil – Pembeli ekibin bu moralle Kepezspor’u da deplasmanda mağlup ederek Isparta’ya galibiyetle dönmesi bekleniyor.

2. LİG BEYAZ GRUP 6. HAFTA MAÇ SONUÇLARI: 

Kastamonuspor – Adana 01 FK: 2 – 0

Kepezspor – İskenderunspor: 1 – 3 

Sincan Bld. Ankaraspor – Altınordu: 0 – 0 

Ispartaspor – İnegölspor: 2 – 1 

24 Erzincanspor – Sarıyer: 0 – 0 

Batman Petrolspor – Altay: 5 – 0 

Fethiyespor – Karaköprü Beld.spor: 1 – 0 

Beykoz Anadolu – 1461 Trabzonspor: 3 – 2 

Kırklarelispor – Afyonspor: 2 – 0