Bugün, 6 Ekim 2024 Pazar

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Çağrı; Artık Bu Kadar Kayıp Yeter, Puanlar Toplamanın Zamanı

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Çağrı; Artık Bu Kadar Kayıp Yeter, Puanlar Toplamanın Zamanı

ISPARTA 5.10.2024 10:49:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Çağrı;  Artık Bu Kadar Kayıp Yeter,  Puanlar Toplamanın Zamanı

Ligin ilk 5 haftasında sadece ve sadece 1 puan toplayabilen Ispartaspor’da Yeşil – Pembeli Taraftarlar, İnegölspor maçını kazanmaktan başka çaresi olmadığını belirterek; “Takımımız puan kaybetme hakkını ilk 5 haftada sonuna kadar kullandı. Artık, bir puan bile kaybetme hakkı ve lüksü kalmadı. Şimdi galibiyetler ve puanları toplama zamanı geldi” dediler. 

Bu sezona çok kötü bir giriş yapan ve geride kalan 5 haftada 3 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 2 puanla son sıralarda yer alan ve henüz galibiyeti bile bulunmayan Ispartaspor’da artık bıçak kemiğe dayandı. Camiada herkes ‘Galibiyet’ istiyor. 

İNEGÖLSPOR MAÇI GALİBİYET

İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bu Pazar günü yani yarın sahasında oynayacağı İnegölspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

TARAFTARLAR; “ARTIK BİR PUAN BİLE KAYBETME

HAKKIMIZ DA LÜKSÜMÜZ DE KALMADI” 

Takımın yarın kendi saha ve seyircisi önünde İnegölspor ile karşılaşacağını ve İnegölspor maçının galibiyet hasretine son vermek için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Yeşil – Pembeli Taraftarlar, puanları toplamanın tam zamanı olduğunu belirterek; “Grubumuzdaki hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Hepsine de saygı duyuyoruz ama bizim artık puanlar toplamamızın zamanı geldi ve geçiyor. Dolayısıyla, futbolcularımızın geride kalan 5 haftada ortaya koydukları o rezil ve kötü futboldan sıyrılıp sahada adam gibi oynama zamanları geldi. Yarın İnegölspor maçına çıkın ve kazanın bu maçı. 

“BU MAÇI KAYBETMEK GERİ DÖNÜLMEZ

SORUNLARIN BAŞLANGICI OLUR” 

İnegölspor maçı hem kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maç olması hem de yeni bir Teknik Direktörle bu maça çıkacak olmamız açısından son derece büyük önem taşıyor. Artık, ligde galibiyetler alarak son sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Aksi takdirde yani bu maçı da kaybetmemiz halinde Ispartaspor’u yönetiminden Teknik Heyetine ve futbolcusuna kadar gerçekten çok zor günler bekliyor olacaktır ve yönetimin kulübü nasıl yönettiği sorgulanmaya başlanacaktır.  

“ISPARTASPOR’UN HEDEFİ SON SIRALARDAN 

KURTULMA MÜCADELESİ VERMEK OLAMAZ” 

Dolayısıyla, hedefi olan bir takım olmalıyız ve bu hedef de ligin son sırasından kurtulma hedefi değil, Play – Off’a kalma veya şampiyonluk hedefi olmalıdır. Bizim takımımıza bu yakışır. Ligin son sıralarına demir atmış olan takımımız artık her maçını puan ve puanlarla kapatmak zorundayız. Mağlup olma gibi bir hakkı da lüksü de kalmamıştır. Bizler, Yeşil – Pembeli renklere gönül vermiş Taraftarlar olarak, yarınki maçta takımımızdan adam gibi bir oyun ve güzel skor istiyor ve bekliyoruz” dediler. 


Pazar 25.7 ° / 12.3 °
Pazartesi 24.7 ° / 11.8 °
Salı 26 ° / 12 °