Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Sert Tepki; KORKAKLAR!...

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Sert Tepki; KORKAKLAR!...

ISPARTA 28.09.2024 13:05:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Sert Tepki;  KORKAKLAR!...

Afyonkarahisar İl Spor Güvenlik Kurulu’nun Ispartaspor’un yarın deplasmanda Afyonspor ile oynayacağı maça Ispartaspor Taraftarlarının Alınmaması kararına sert tepki gösterdi. 

Ispartaspor’un yarın deplasmanda Afyonspor ile oynayacağı maçı izlemek isteyen binlerce Yeşil – Pembeli Taraftara ‘yasak’ şoku. Afyonkarahisar İl Spor Güvenlik Kurulu, söz konusu maça Ispartaspor taraftarı alınmaması kararı verdi. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor ligin 5. Haftasında yarın deplasmanda Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. Söz konusu maça Isparta’dan bini aşkın kişinin gitmesi bekleniyordu. Ancak, şok bir kararla karşı karşıya kaldılar. 

NEDEN KORKUYORSUNUZ? 

Yeşil – Pembeli Taraftarlar alınan bu karara sert tepki göstererek; “İki il arasında Fenerbahçe – Galatasaray arasında olduğu gibi yıllarda süren ezeli rekabet var. Bu son derece normal ve iki takım arasında oynanan maçlarda Afyonlular Isparta’ya geliyor, biz de Afyon’a gidiyoruz ve takımımızı destekliyoruz. Bu maçlarda olay da çıkmıyor. Bu yasak da ne demek oluyor? Neden korkuyorsunuz. Yoksa takımımız zaten rezilleri oynuyor bir de Ispartalıların önünde daha fazla rezil olmayalım veya rezilliğimizi Ispartalılar görmesin’ diye mi düşünüyorsunuz” diyerek tepkilerini ortaya koydular. 


Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °