Ispartaspor’da zayıf takımlarla oymama süreci bitti. Yeşil – Pembelileri önümüzdeki iki ayda birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Ispartaspor bu süreçte Bursaspor, K. Maraş İstiklal, Gebzespor, Mardin 1969 ve Aliağa ile karşı karşıya gelecek. İlk sınav ise bu Pazar Bursaspor ile olacak.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Play – Off mücadelesi veren Ispartaspor’u zorlu bir maraton bekliyor. Yeşil – Pembeliler, iki ay içinde şampiyonluğa oynayan 5 takımla hedefe ulaşabilme maçına çıkacak. Bu müsabakalar ise Ispartaspor’un ligdeki kaderini de büyük ölçüde belirlemiş olacak. Yeşil – Pembeliler, bu hafta ilk zorlu sınavını ise kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor’a karşı verecek. Bursa’da oynanan maçta büyük bir başarıya imza atarak rakibini mağlup eden Ispartaspor, bu mücadele sonunda hem rövanşı vermemek hem de uzaklaştığı Play – Off Grubuna girme yolunda kayıp yaşamak istemiyor.
BİR YENİYOR BİR YENİLİYOR!!!
Ligde bir türlü galibiyetler serisi yakalayamayan, bir yenilip bir yenen ve istikrasız bir çizgi çizen Ispartaspor’un bir sonraki maçı ise deplasmanda Kahramanmaraş İstiklalsporla olacak. Çıktığı son 10 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 de mağlubiyet alan Ispartaspor, Maraş maçının ardından sahasında kendisi gibi Play – Off mücadelesi veren Gebzespor ile oynayacak. Bu maçtan sonra Fethiyespor deplasmanına gidecek olan Yeşil – Pembeliler hemen ardından takip eden haftada kendi saha ve seyircisi önünde ilk yarıda 4 – 0 gibi farklı bir mağlubiyet aldığı Mardin 1969 takımıyla karşı karşıya gelecek. Ispartaspor, Ankara Demir deplasmanı ve evinde oynayacağı Somaspor maçlarının ardından yine son derece zorlu bir maçta Aliağa ile deplasmanda oynayacak. Yeşil – Pembeli takımın bu maçları adeta ligde hedef konusunda düğümü çözülecek.
ISPARTASPOR’UN PLAY – OFF
HEDEFİNDE DÖRT RAKİBİ VAR!
23. Hafta öncesinde 39 puanla 5. Sırada bulunan Ispartaspor’un hali hazırda ikisi kendisinin üzerinde, ikisi de altında olmak üzere 4 rakibi bulunuyor. Zira, 43’er puanlı Mardin 1969 ve Aliağa Yşil – Pembeli ekibin üzerinde bulunurken hemen altında ise kendisi ile aynı puana sahip (39 puanlı) Menemen FK ve 38 puanlı Gebzespor takımları bulunuyor.
İŞTE ISPARTASPOR’UN 8 MAÇLIK FİKSTÜRÜ
Bursaspor
K. Maraş İstiklal (D)
Gebzespor
Fehtiyespor (D)
Mardin 1969
Ankara Demirspor (D)
Somaspor
Aliağa Futbol A.Ş. (D)