Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Yeşil – Pembeliler Bugün Taraftarı Önünde İlk Maçına Çıkacak; Hedef 3 Puan

Yeşil – Pembeliler Bugün Taraftarı Önünde İlk Maçına Çıkacak; Hedef 3 Puan

SPOR 8.09.2024 10:15:00 0
Yeşil – Pembeliler Bugün Taraftarı Önünde İlk Maçına Çıkacak;  Hedef 3 Puan

Lige 1461 Trabzonspor mağlubiyetiyle kötü bir başlangıç yapan Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde son derece zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Yeşil – Pembeliler bugün karşılaşacakları Adana 01 FK takımını mağlup ederek hem üç puanla tanışmak istiyor hem de geçen haftaki mağlubiyetten dolayı taraftarının gönlünü almak istiyor. Atatürk Stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 2. hafta maçında Ispartaspor, bugün sahasında Adana ekibi Adana 01 FK ile karşı karşıya gelecek. Ispartaspor’da, bu maçın hazırlıkları tamamlandı ve tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

YEŞİL – PEMBELİ EKİP, 

ÜÇ PUANLA TANIŞMAK İSTİYOR

Isparta Atatürk Stadında hafta içinde Teknik Direktör Fuat Buruk yönetiminde yoğun bir şekilde çalışan Yeşil – Pembeliler, güçlü Adana 01 FK’yı mağlup ederek hem 1461 Trabzonspor mağlubiyetini telafi etmek hem de ligdeki ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

SIK SIK UYARDI

Tüm planlarını galibiyet üzerinden yapan Ispartaspor, Teknik Direktör Fuat Buruk, oyuncularını galibiyet için motive ederken, yapılması gerekenler konusunda sık sık uyarılarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, 1461 Trabzonspor karşısında yapılan hataları Adana 01 FK ile oynanacak maçta yapılmaması için dikkatli olunması gerektiğini oyuncularına aktardı.

TEK HEDEF GALİBİYET

Isparta Atatürk Stadyumunda bugün saat 19.00’da oynanacak Ispartaspor – Adana 01 FK maçında daha farklı bir görüntü koymak isteyen Yeşil – Pembeliler, gelecek adına da olumlu mesajlar vermeyi amaçlıyor.

MAÇI SERKAN 

PINAR YÖNETECEK

Bugün saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak olan Ispartaspor – Adana 01 FK maçını Van Bölgesi B Klasman Hakemlerinden Serkan Pınar yönetecek. Pınar’ın Yardımcılıklarını Orhan Timurtaş ve Ahmet Bingöl yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Ölmez. 

32 GENÇLİK GÖREVE HAZIR

TAKIMI YİNE ONLAR DESTEKLEYECEK

Öte yandan, Ispartaspor’u kurulduğu yıldan bu yana yani 57 yıldır sahasında ve deplasmanda destekleyen 32 Gençlik Taraftar Grubu, takımı bugünkü maçta yine yalnız bırakmayacağı ve 32 Gençlik Taraftar Grubunun maçtan bir saat önce Cumhuriyet Meydanında buluşarak birlikte Stadyuma geçerek Ispartaspor’u destekleyecekleri öğrenildi. 

2. LİG BEYAZ GRUP 2. HAFTA MAÇLARI: 

Tuzlaspor – Fethiyespor 

Ankaraspor – Altay 

Kastamonuspor – Batman Petrol

Kepezspor – Altınordu 

İnegölspor – Sarıyer 

Kırklarelispor – 1461 Trabzon 

Ispartaspor – Adana 01 FK

Afyonspor – İskenderunspor 


Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °
Salı 17.6 ° / 7.5 °