Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler Trabzon Deplasmanından Eli Boş Döndü; Ispartaspor Sezona Mağlubiyetle Başladı!

Yeşil – Pembeliler Trabzon Deplasmanından Eli Boş Döndü; Ispartaspor Sezona Mağlubiyetle Başladı!

ISPARTA 2.09.2024 14:33:00 0
Yeşil – Pembeliler Trabzon Deplasmanından Eli Boş Döndü;  Ispartaspor Sezona  Mağlubiyetle Başladı!

Sezonun ilk maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor takımıyla karşılaşan Ispartaspor, sahadan 2 – 0 mağlubiyetle ayrılarak sezona sıfır puanla giriş yaptı. Pembe – Yeşilliler, ikinci yarıda yediği gollerle 1461 Trabzonspor’a 2 – 0 mağlup oldu. Trabzonspor’a 1 penaltı veren İstanbul Bölgesi Hakemi Yakup Özhan, adeta ev sahibi ekibin 12. Futbolcusu gibi hareket ederek Ispartasporlu Kubilay Türkyılmaz’ı da oyundan atıp tüm takdir hakkını Trabzon temsilcisi adına kullandı. Ispartaspor'un beklediği penaltı pozisyonunlarında 'devam' kararı veren Hakem Özhan Ispartasporluları çileden çıkardı.

ISPARTASPOR,

YENİ SEZONA PUAN 

KAYBIYLA BAŞLADI 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin birinci yani ilk hafta maçında rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı. Ortahisar Yavuz Sultan Selim Stadyumunda 1461 Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, ligin ilk haftasında rakibi ile başa baş bir oyunu ortaya koymasına rağmen hakemi geçemeyerek sahadan mağlubiyetle ayrılarak daha ligin ilk haftasında 3 puan kaybeden taraf oldu. 

HAKEM MAÇI KATLETTİ! 

Dün saat 16.00’ta başlayan karşılaşmada, Yeşil – Pembeli ekip rakibine ezilmeden başa baş bir futbol ortaya koydu ve ilk yarı 0 – 0 golsüz sona erdi. İkinci yarıda da bu direnişini sürdüren Ispartaspor, maçın 59. Dakikasında Hakemin uydurma bir penaltısı ile karşı karşıya kaldı. Penaltı atışını kullanan Süleyman Güneş topu ağlara gönderdi ve Isparatspor bu golle 1 – 0 mağlup duruma düştü. Maçın orta hakemi Yakup Özhan’ın Ispartaspor’u sadece 1 – 0 mağlup olmasını istemez tavrı tüm hızıyla sürdü ve maçın 75. Dakikasında bu defa Kubilay Türyılmaz’ı sarı kart bile gösterilmeyecek bir pozisyonda kırmızı kart göstererek oyundan atarak Yeşil – Pembeli ekibi 10 kişi bıraktı. Ve maçın hakemi muradına ererek ev sahibi ekibin 86. Dakikada Talha Aydemir ile 2 – 0 öne geçmesini sağladı. Böylece, sahada hem 1461 Trabzonspor takımının hem de Hakem Yakup Özhan’ın istediği oldu. Takım da hakem de Ispartaspor’u mağlup etmenin mutluluğu ile soyunma odasına gittiler. 

KALEDE BERK BALABAN

‘İDARE EDER’ DURUMDA OYNADI

Teknik Direktör Fuat Buruk’un ligin ilk maçında kaleci tercihi Berk Balaban’dan yana oldu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’dan kiralık olarak alınan ve bu sezon da kendisiyle sözleşme imzalanan genç kaleciye Teknik Direktör Buruk ligin ilk maçında şans vererek onu oyuna sürdü. Berk Balaban 90 dakika boyunca ortaya koyduğu futbolla ‘Ne iyi ne kötü, idare eder’ pozisyonda oynadı. 

GOLCÜ KUBİLAY TÜRKYILMAZ DAHA

İLK MAÇINDA KIRMIZI KART GÖRDÜ 

Bu sezon başında 24 Erzincanspor’dan transfer edilen Santrafor Kubilay Türkyılmaz ise dünkü maçta hiçbir varlık gösteremedi. Türkyılmaz bir de maçın 75. Dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Türkyılmaz bu nedenle önümüzdeki Pazar günü Ispartaspor’un sahasında oynayacağı Adana maçında forma giyemeyecek. 

SEZONUNA SIFIR

PUANLA BAŞLADI 

Yeşil – Pembeli ekip dünkü maçta aldığı Mağlubiyetle 2024 – 2025 Futbol sezonuna da sıfır puanla başlamış oldu. 

İLK HAFTAYI

17. SIRADA TAMAMLADI 

Ispartaspor, dünkü mağlubiyetle diğer mağlup olan takımların skorlarına göre ligin ilk haftasını puan durumunda sondan ikinci sırada yani 17. Sırada tamamladı. 

ADANA 01 FK GELİYOR 

Ispartaspor’un gelecek hafta yani ligin ikinci yarısında Adana ekibi ve grubun şampiyonluk adaylarından olduğu belirtilen Adana 01 FK takımı ile kendi sahasında oynayacak. 

2. LİG BEYAZ GRUPTA 1. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:

Sarıyer – Afyonspor: 3 – 0 

Fethiyespor – Kastamonuspor: 3 – 4

1461 Trabzonspor – Ispartaspor: 2 – 0 

Adana 01 FK – Kepezspor: 1 – 0 

Altay – 24 Erzincanspor: 0 – 0 

Batman Petrol – Ankaraspor: 1 – 0 

Altınordu – İnegölspor: 2 – 0 

İskenderunspor – Tuzlaspor: 0 – 0 

Karaköprü Beld. – Kırklarelispor: 1 – 2 


Cumartesi 28.6 ° / 13.7 °
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °