Bugün, 28 Haziran 2024 Cuma

Yetimlerin ve muhtaçların yüzü yapacağınız yardımlarla gülecek; Isparta İHH Şehri Afişlerle Donattı!

Yetimlerin ve muhtaçların yüzü yapacağınız yardımlarla gülecek; Isparta İHH Şehri Afişlerle Donattı!

ISPARTA 6.05.2020 05:02:00 0
Yetimlerin ve muhtaçların yüzü yapacağınız yardımlarla gülecek; 
Isparta İHH 
Şehri 
Afişlerle 
Donattı!
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, şehrin tüm noktalarında sabah saatlerinde billboardlara afiş yapıştırdı ve elektrik direklerine pankart asarak içinde bulunduğumuz Ramazan aynıda vatandaşları hayra davet etti.
 
Ramazan – 1 Şerif ayında bulunduğumuz şu günlerde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Ramazan Ayı yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

AKÇİL; “HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZIN
DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”
Bereket mevsimi olarak adlandırdıkları Ramazan – ı Şerif ayını idrak etmenin sevincini yaşadıklarını ve İHH olarak bu yılki temalarının ‘Şimdi Dayanışma Vakti’ olduğunu ifade eden İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Akçil; “Başta ülkemizdeki ihtiyaç sahipleri olmak üzere, savaş ve kriz bölgelerinde yolumuzu gözleyenlerle hep birlikte Ramazan için yine yollardayız. Tüm hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Ramazan ayında Fitre ve Zekatlarını vermek isteyen vatandaşlarımız İHH Isparta Temsilciliğinin Kuveyt Türk Katılım Bankası Isparta Şubesindeki TR77 0020 5000 0912 3018 900001 IBAN nolu hesaba yatırabilirler. Yardım konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlarımız ise şahsımın 0542 487 32 76 nolu telefondan bilgi alabilirler. Ayrıca, online veya SMS olarak destekte bulunmak isteyen vatandaşlarımız ise zekat bağışlarının www.ihh.org.tr adresi üzerinden online olarak yapılabilecekleri gibi, FITRE yazıp 4072’ye telefonlarından kısa mesaj gönderen hayır sahipleri de bir fitre bedeli (27 TL) bağışlayabileceklerdir” dedi.

“AFİŞ VE PANKARTLAR YARDIMLARIN
ARTMASINA VESİLE OLSUN”
Bizde bu doğrultuda, Isparta İHH olarak, hayırsever vatandaşlarımızın dikkatini çekme adına şehrimizin çeşitli cadde ve sokaklarındaki bilbaordları afişlerle ve caddeleri de pankartlarla donattık. Çalışmamız, inşallah yardımların artmasına vesile olsun” dedi.

 AKÇİL’DEN BELEDİYE
BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR
İHH Isparta Yönetim Kurulu tarafından bu sabah saatlerinde Isparta şehir merkezinde afiş ve pankartlar asıldı. Üzerinde İHH Logosu ve yaşlı bir kadının bulunduğu afiş ve pankartlarda ‘Şimdi Dayanışma Vakti Hep Birlikte Ramazan’ yazısı yer alıyor. İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, afiş ve pankartların asılmasında vakfa, bilbaord tahsis eden ve afişler ile pankartların asılmasında destek olmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in nezdinde Isparta Belediyesine teşekkürlerini sunduğunu sözlerin ekledi.
 

Cuma 32.8 ° / 18.1 °
Cumartesi 29.6 ° / 18.6 °
Pazar 26.8 ° / 16 °