Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Zorlu Ispartaspor Maçı Öncesi; Afyonspor’a Sahip Çıktı!

Zorlu Ispartaspor Maçı Öncesi; Afyonspor’a Sahip Çıktı!

SPOR 26.09.2024 20:12:00 0
Zorlu Ispartaspor Maçı Öncesi;  Afyonspor’a Sahip Çıktı!

Bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ispartaspor ile oynayacak olan, mali krizle boğuşan ve borçları nedeniyle transfer tahtasını açamayan, bu nedenle maçlara gençlerle çıkan Afyonspor’un ayakta kalma mücadelesine sürpriz bir başkan adayı dahil oldu.  

Afyon Türkeli Gazetesinde yer alan habere göre; Mali krizle mücadele eden ve borçları nedeniyle transfer tahtasını açamayan Afyonspor’un ayakta kalma mücadelesine sürpriz bir başkan adayı dahil oldu. Sürpriz adayın yönetime çağrısı ise kongre sürecinin başlatılması talebi oldu.

YÖNETİMDEN İLK TALEBİ 

KONGRE ÇAĞRISI OLDU!

Afyonspor’da 5 Ağustos’ta gerçekleştirilen kongre sürecinde adaylığı gündeme gelen ancak ekip arkadaşları ile uzlaşmaya varamadığı için adaylığını açıklamayan iş İnsanı mevlüt akkuş Afyonspor’un geleceği için kolları sıvadı.

Afyonspor’un bu zorlu dönemi aşarak daha güçlü günlere kavuşacağını ve kulübün yeniden başarılarla anılacağını ifade eden Başkan Adayı Akkuş: “Son dönemde Afyonspor’un finansal yapısının zorlu bir süreçten geçtiğini üzülerek gözlemlemekteyiz. Kulübümüz, güçlü geçmişine ve saygın spor kültürüne rağmen, mali açıdan sıkıntılı bir döneme girmiştir. Bu süreçte kulübün geleceğini güvence altına almak ve daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmak adına Afyonspor’a sahip çıkmak hepimizin görevidir”dedi.

“YENİ BİR SEÇİM SÜRECİNE 

GİDİLMESİ GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ”

Afyonspor için taşın altına elimizi koymaya hazırız diyen afyonspor Başkan Adayı Mevlüt Akkuş: “Değerli Afyonspor camiası ve spor kamuoyuna,  5 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde herhangi bir başkan adayı çıkmaması, kulübümüzün geleceği adına büyük bir endişe kaynağı olmuştur. Bu noktada, ekibimle birlikte Afyonspor için elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Afyonspor’u yeniden güçlü ve rekabetçi bir kulüp haline getirmek için gereken tüm adımları atmaya kararlıyız. Bu kapsamda, kulübümüzün mali yapısını düzeltmek, şeffaf ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışını hâkim kılmak amacıyla yeni bir seçim sürecine gidilmesi gerektiğine inanıyoruz. Afyonspor’a gönül veren tüm taraftarlarımızı, destekçilerimizi ve camiamızı bu süreçte birlik olmaya ve kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyorum. Afyonspor, bu zor dönemi aşarak daha güçlü günlere kavuşacak ve yeniden başarılarla anılacaktır. Bu yolda hep birlikte omuz omuza çalışacağımıza olan inancım tamdır”dedi.

Kaynak: Afyon Türkeli Gazetesi  


Cumartesi 28.6 ° / 13.7 °
Pazar 27.5 ° / 15.2 °
Pazartesi 18 ° / 9.9 °